Kasteel Bruinhorst  Ederveen 4.jpeg 1Kasteel Bruinhorst  Ederveen 1.jpeg 2Kasteel Bruinhorst  Ederveen 2.jpeg 3Kasteel Bruinhorst  Ederveen 3.jpeg 4
Bekijk Kasteel Bruinhorst
27 juli 2023

Welkom in Kasteel Bruinhorst. Bekijk de foto's om een indruk te krijgen van deze prachtige locatie in Ederveen

Bekijk de video van Kasteel Bruinhorst
27 juli 2023Even voostellen, regie verpleegkundige Anita
Even voostellen, regie verpleegkundige Anita
31-3-2023

Sinds 2018 ben ik, Anita, werkzaam in de ouderenzorg. Ik ben gestart als leerling verzorgende-IG bij Nieuw Boschzicht in Leersum. Hierna ben ik verder doorgegroeid tot verpleegkundige, inmiddels heb ik mijn weg gevonden in het verpleegkundige proces en ben ik altijd met veel plezier aan het werk. Verder kom ik uit Amerongen en ben ik 21 jaar. Mijn zorghart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg in een kleinschalige setting. Ik vind het fijn om ouderen een mooie dag te bezorgen door tijd en aandacht te kunnen geven en voor hen een bekend gezicht te zijn. Daarnaast vind ik het werken met een vast team fijn, ik sluit de dag prettig af als iedere collega een leuke werkdag gehad heeft. Per juni 2023 hoop ik de rol van regie verpleegkundige op mij te nemen voor Kasteel Bruinhorst. Ik hoop daarin met het team kwalitatief goede zorg te leveren, waarbij we oog hebben voor elkaar en onze bewoners. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en het werken met een nieuw team. Kasteel Bruinhorst is een prachtige plek om te wonen en goede zorg te ontvangen, de voorbereidingen om dit mogelijk te maken zijn in volle gang en ik kijk ernaar uit om dit waar te maken.

Even voorstellen, eerst verantwoordelijk verzorgende-IG Laura
Even voorstellen, eerst verantwoordelijk verzorgende-IG Laura
31-3-2023

Mijn naam is Laura, 24 jaar en woon in Elst. Vanaf 2020 ben ik als verzorgende IG werkzaam bij Woon- en zorgcentrum Nieuw Boschzicht in Leersum. Een jaar terug heb ik de EVV opleiding afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen. Hierdoor heb ik in verschillende doelgroepen ervaring opgedaan. Ik doe mijn werk met heel veel plezier. Ik vind het fijn om de bewoners de aandacht te geven die zij nodig hebben. Daarom is het fijn om in een kleinschalige zorgorganisatie te werken waarbij er tijd vrijgemaakt kan worden voor de bewoners. Daarnaast te kijken naar de persoon zelf en daar de zorg op aan laten sluiten naar hun eigen wensen en behoeften. Ook vind ik het belangrijk om gezellig en ontspannen te werken met collega's en zo een fijne dag met elkaar te hebben. Per juni 2023 hoop ik de stap te zetten naar Kasteel Bruinhorst in Ederveen. Hierbij zal ik mijn taken als EVV oppakken. Wat ik in de afgelopen tijd bij Nieuw Boschzicht geleerd en gedaan heb hoop ik mee te nemen naar Kasteel Bruinhorst. Het is een uitdaging om samen met mijn collega's een goed lopend verpleegkundig proces neer te zetten en dit goed te laten verlopen.

Scherm­afbeelding 2023-07-27 om 13.49.02.png 1
Even voorstellen, activiteitenbegeleidster Arianne
24-3-2023

Even voorstellen, per juni 2023 hoop ik, Arianne, als activiteitenbegeleidster te gaan werken bij het mooie Kasteel Bruinhorst. Ik zal hier drie dagdelen aanwezig zijn en de bewoners welzijn bieden waar zij het nodig hebben. We kunnen denken aan een spelletje, herinneringen ophalen, beweging motiveren, creatieve activiteiten en een uitje op zijn tijd. Een leuke uitdaging waar ik zin in heb om het op te zetten en uit te voeren. De bewoners een glimlach en aandacht geven is het liefste wat ik doe. Verder woon ik met mijn gezin in Ede, vlakbij het kasteel. Thuis houd ik mij bezig met bloemen of andere creatieve dingen. Met ons gezin zijn wij veel met elkaar bezig, zoals een spelletje doen, samen werken in de groentetuin of even een lekkere wandeling maken in het bos met onze hond.

Even voorstellen, manager zorg Armilda
Even voorstellen, manager zorg Armilda
21-3-2023

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe woon en zorgcentrum Kasteel Bruinhorst. De locatie opent naar verwachting juni 2023 haar deuren. Armilda Vos, sinds 2020 manager zorg bij onze andere locatie Nieuw Boschzicht in Leersum, stelt zich graag aan u voor. “Mijn naam is Armilda Vos en vanaf 2020 ben ik werkzaam als manager zorg bij woon en zorgcentrum Nieuw Boschzicht in Leersum. Ik ben 8 jaar getrouwd met Pascal en we zijn al 15 jaar samen. We hebben 2 kinderen, een dochter van 12 en een zoon van 11. In mijn vrije tijd wandel ik met mijn hond Aad, geniet ik van ons gezin, kijk graag een film of ben creatief bezig in en rondom huis. In onze vakantie genieten we graag in Zeeland, Zoutelande. Ik ben 13 jaar werkzaam in de zorg, binnen verschillende functies heb ik mijn ervaringen mogen opdoen. Daarvoor was ik werkzaam in het onderwijs. Als manager heb ik mijn ervaring mogen opdoen binnen de ouderenzorg. Sinds mijn overstap naar kleinschalig wonen in een particulier concept, ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk, het woon en zorgcentrum toe. De ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen jaren, neem ik mee naar het nieuw op te zetten zorgteam bij woon en zorgcentrum Kasteel Bruinhorst in Ederveen. “Warme belevingsgerichte zorg is voor mij erg belangrijk, daar sta ik voor. Interactie en liefdevolle bejegening, eigen keuzes en verantwoordelijkheid, kwalitatief goede zorg met daarbij tevreden, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Een kleinschalige aanpak is daarbij helpend, waarbij zorg en service een belangrijke plek kunnen innemen en aansluit bij de behoefte van de bewoner. Ik heb enorm veel zin om deze nieuwe uitdaging verder vorm te geven, en bewoners en medewerkers te mogen verwelkomen in woon en zorgcentrum Kasteel Bruinhorst.